gastenboek

17 berichten, 2 pagina's 
20-10-2013
Geplaatst door: tonia sanchez

hoi hoi
wat leuk zo n gastenboek.uiteraard wil ik ook wat over mijn man vertellen.
ik ben heel trots op hem dat hij kunstenaar is.
ik heb hem zes een half jaar terug leren kennen,en hij heeft net als andere kunstenaars,ieder een eigen steil van werken.
dat maakt het nou ook zo leuk,want je ziet altijd weer wat anders.
ik ben altijd heel nieuwsgierig wat me man, Manuel dan heeft gemaakt.En ook wat zijn collega s maken,vind ik ook heel leuk om te zien.ja want ik ga ook wel eens mee naar Manuel, als hij iets heeft,zoals 1 keer per jaar de markt in Baarn.
dat is altijd leuk om te zien.dan kom ik kijken voor Manuel maar heb dan ook contact met andere kunstenaars,die bij Manuel werken.
en daar vrolijk ik Manuel weer mee op.
de volgende markt 2014 daar verheug ik me nu al op,om weer te kijken
wat iedereen weer gemaakt heeft.
veel plezier met elkaar,en Manuel laat me maar weer zien wat voor mooi s je nu dit jaar weer gaat maken.En waar Manuel dan op wacht bij mijn is,welke reactie ik geef aan zijn kunstwerk.omdat ik zelf ook creatief ben
geef ik hem soms ook advies om weer iets anders te kunnen maken.
iedereen die bij Manuel werkt en uiteraard Manuel zelf wil ik mee geven ga zo door,want jullie kunnen het.prachtige dingen maken.
Tonia sanchez

09-10-2013
Geplaatst door: adriana
schilderijen

Ik vond het erg leuk om man bijt hond te zien waar je een indruk kreeg van de kunstenaars van jullie atelier ben erg trots op mijn neef manuel sanchez ik zie regelmatig wat van zijn schilderijen en vindt ze erg mooi ga vooral zo door zodat kunstenaars zoals hij kunnen blijven schilderen

07-10-2013
Geplaatst door: Ellen
statieportret Koning Willem Alexander

Ik ben heel trotst op jullie. Op de televisie nog wel !! Ik heb al een handtekening aan Marion gevraagd. Mooie schilderijen dames en heren van FrontaalKunst!!

Top werk !

06-10-2013
Geplaatst door: Petra Smal

Ontzettend leuk om jullie bijdrage bij Man bijt hond gezien te hebben! Wat een mooie werken hebben jullie gemaakt! Natuurlijk was ik het meest benieuwd naar het schilderij van Marion.. Wat een kunstwerk, je gaat echt vooruit! Ik kom snel een kijkje nemen in het atelier!
Groetjes Petra

03-10-2013
Geplaatst door: carmen rering sanchez
willem alexander

Wat een mooie uitzending, leuk gedaan allemaal en uiteraard mijn grote broer M.Sanchez..top hoor!
Gr Carmen

03-10-2013
Geplaatst door: mevr.sanchez
manuel sanchez

manuel kan vanaf zijn jeugd goed overweg met tekenen en schilderen hij is erg kunstig

03-09-2013
Geplaatst door: Mw H.P.W. Russel
Casper Russel

Rens heeft mijn zoon Casper Russel, die autist is en een verstandelijke beperking heeft, twee jaar begeleid op zijn eerste stappen in de schilderkunst.
Casper zat toen in een diep dal en was tot geen enkele prestatie in staat. Het schilderen heeft veel voor Casper betekend, het werd een groot succes, Casper kroop uit het dal.
Casper is weer een tevreden mens en heeft nu veel interesse in schilderen, fotograferen en foto's.

Maastricht mw H. P. W. Russel, moeder van Casper Russel

26-11-2012
Geplaatst door: Herlind Stuijt
creatief op alle niveaus

Beste Wil en Rens,
Jullie manier van ontvangen, uitleggen, begeleiden, vernieuwen, doorzetten, overwinnen, delen en genieten om al het talent te laten groeien, vinden wij heel bijzonder!
Veel dank en groet
Ludwig en Herlind

13-09-2011
Geplaatst door: Bea Kastrop
prachtig!

Ik kreeg vorige week een set onderzetters cadeau waarop prachtige schilderijtjes van Rob Ubbink staan afgebeeld. Ik ken Rob nog van vroeger, toen hij bij drukkerij de Boer werkte en ben heel blij dat deze onvermoede talenten er nu bij hem uitkomen. Prachtig!