Kunstuitleen /Verkoop Kunst

Verkoop Kunst

FrontaalKunst verkoopt en/of verhuurd de kunst die onze kunstenaars maken. Onze verkoop loopt via Etsy (FrontaalKunst) en onze

verhuur via onze kunstuitleen.

 

Waarom doen wij dit?

FrontaalKunst biedt kunstzinnige dagbesteding aan mensen met een beperking. Het aanbieden van dagbesteding kost geld, zo moeten wij bijvoorbeeld de huur voor ons pand betalen én onze professionele zorgverleners. Deze kosten worden grotendeels gedekt door vergoedingen vanuit de WMO de WLZ middels onderaanneming of middels het persoonsgebonden budget (PGB).

 

De aard van onze dagbesteding. het ontwikkelen van kunst, brengt daarnaast ook hoge kosten met zich mee. Bij FrontaalKunst vinden we het belangrijk dat onze kunstenaars werken met producten (zoals verf, doeken, klei etc.) van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt FrontaalKunst ervoor dat onze kunstenaars meedoen aan exposities, aan de kunstmarkt, aan de Special Award (een landelijke wedstrijd voor kunstenaars met een beperking) en op vele manieren hun kunst kunnen tonen aan de samenleving.

 

Zonder verkoop van kunst én inkomsten vanuit onze kunstuitleen kunnen we de kosten van de producten en meedoen aan bovenstaande activiteiten met onze kunstenaars niet dragen. Het is dus van belang voor het voortbestaan van onze kleinschalige en maatschappelijk verantwoorde onderneming om verkoop en verhuur van kunst te genereren. Uiteraard krijgen onze kunstenaars én hun directe families wel de mogelijkheid om kunst van ons atelier met korting aan te kopen.

 

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met info@frontaalKunst.nl

Leen een bijzonder én maatschappelijk verantwoordelijk kunstwerk!

Ruimte in huis of op kantoor voor een bijzonder en maatschappelijk verantwoord kunstwerk? 

Bij FrontaalKunst kun je ook kunst lenen of kopen! Je ontmoet de kunstenaars en zoekt, samen met één van onze vrijwilligers, werk uit passend bij jouw specifieke wensen. Met onze grote collectie zit er voor iedereen wat bij.

 

Daarnaast ondersteun je, door onze kunst te lenen of te kopen, onze bijzondere en kleinschalige organisatie. Meer weten? Neem contact op via info@frontaalkunst.nl

 

 

 

Onze kunstuitleen: voor iedereen een passend kunstwerk
Onze kunstuitleen: voor iedereen een passend kunstwerk