Nieuws archief 2018

29-09-2018

werk van Manuel Sanchez, kunstenaar van FrontaaalKunst, uitgekozen door Baarnsche Brouwerij!

werk van Manuel Sanchez, kunstenaar van FrontaaalKunst, uitgekozen door Baarnsche Brouwerij!

De Baarnsche Brouwerij gaat hun eerste bierjenever presenteren.  (zie onderstaand bericht).

Wij zijn er trots op dat het werk van een van de kunstenaars van FrontaalKunst, Manuel Sanchez, is uitgekozen voor het etiket van deze bijzondere jenever.

Een goede keuze, het etiket ziet er heel geweldig uit.

 

 

Met gepaste trots presenteert De Baarnsche Brouwerij haar eerste eigen bierjenever, gemaakt van de bieren Hendrik en Willem III die de jenever een natuurlijk hoppig accent en moutig karakter geven. De fruitigheid van de jeneverbes geeft de jenever zijn kenmerkende frisse smaak.

Het etiket van de fles is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met FrontaalKunst uit Baarn. FrontaalKunst is een kleinschalige organisatie die zinvolle dagbesteding biedt aan mensen met een beperking.

Van deze jenever zijn slechts 120 flessen geproduceerd! De flessen zijn genummerd, verpakt in een luxe houten kist met scharnier en voorzien van een persoonlijke boodschap van de kunstenaar!

Op zondag 30 september a.s. - tijdens Vorstelijk Proeven Baarn - wordt de eerste fles geveild door de burgemeester van Baarn Mark Röell. Uiteraard is de volledige opbrengst van deze veiling voor Frontaalkunst.

Tijdstip: 15.50 uur. Adres: Hoogeveen herenmode Laanstraat 65-D, 3743 BB Baarn.

Je kunt je vanaf vandaag al wel inschrijven op jouw unieke fles. Kijk voor meer informatie op www.debaarnschebrouwerij.nl of stuur een mail naar info@debaarnschebrouwerij.nl. Op is op.